Kontakt telefon +381 18 41.55.055
WiFi Tehnička podrška +381 65 941.00.00
En Sr

Proverite tehničke mogućnosti na vašoj lokaciji

ili nam pošaljite neko drugo pitanje...

NAJPOVOLJNIJI POSLOVNI INTERNET BEZ UGOVORNE OBAVEZEBezicni internet

Poštovani prijatelji, mi nemamo predefinisane pakete, jer znamo da su zahtevi poslovnih korisnika uglavnom specifični. Da bi smo mogli da napravimo optimalnu ponudu za Vas kontakatirajte nas telefonom ili nam se obartite Emailom.
POŠALJITE NAM EMAIL


ZAŠTO NINET POSLOVNI INTERNET?

pokrivenostPokrivamo veći deo Južne Srbije

Velika regionalan pokrivenost nam daje mogućnost da firmama sa više objekata na različitim lokacijama omogućimo direktnu komunikaciju nezavisnu od spoljnih uticaja.
Naše iskustvo nam daje mogućnost da rešimo sve vaše posebne zahteve, od video nadzora do posebnih servera smeštenih u naš Data-centar.
Od kako smo 2003. godine krenuli sa radom broj zadovoljnih korisnika neprekidno raste. Jugoistocna Srbija: Niš, Doljevac, Aleksinac, Leskovac, Lebane, Vlasotince... Takođe naš Internet je prisutan i u okolnim manjim mestima.
  • Za poslovne korisnike nudimo takodje i kompletno resenje za KOL CENTAR
  • SVE ŠTO JE POTREBNO ZA JEDAN KOL CENTAR OD INTERNET PRILJUČKA DO APLIKACIJE ZA UPRAVLJANJE RADOM KOL CENTRA.KLJUČ U RUKE

linkoviBez ugovorne obaveze

Jedini u Srbiji ne obavezujemo klijente da koriste naš internet. Odmah nakon prve uplate slobodni ste da odlučite koliko dugo ćete biti naš klijent - 3,7 ili 13 meseci. Svejedno je, Vi odlučujete!

podrskaProjektovanje mreža

Za sva pravna lica koja imaju posebne potrebe ili probleme sa unutrašnjim rutiranjem mrežnog saobraćaja, nudimo i tu vrstu usluge. Takodje možemo unutar vaše firme da projektujemo i mrežu i mrežni saobraćaj i da VAs na adekvatan način sačuvamo od upada hakera, kojih je sve više na Internetu.

linkoviKoristimo redudantne linkove

Kako bi obezbedili nesmetan rad celokupne opreme i data centra od 2012. godine obezbedili smo redudatne linkove od strane tri najveća nadprovajdera u Srbiji što znači da u slučaju prestanka jednog od njih preostala dva automatski preuzimaju funkciju.

podrskaOdlična podrška

Shvatamo potrebu klijenata da neprestano budu online. Naš stručno obučeni kadar ne ostavlja nerešen problem bilo koje vrste. Eventualne poteškoće u radu i nedoumice rešavamo na licu mesta. U roku od 24 časa, nakon provere tehničkih mogućnosti instaliraćemo opremu vrhunskog kvaliteta.
Dežurnu tehničku podršku mozete dobiti na broj +381 65 941-00-00 (Radnim danima: 08:00 - 20:00, subotom: 10:00 - 14:00)

korisniciBrojevi govore umesto nas

Preko 5000 zadovoljnih klijenata deo je velike NiNet porodice. Postojimo više od 10 godina.
Pokrivamo preko 50% jugoistočne Srbije.

opremaI Fiber i Wireless

U ponudi imamo i fiber (optički) i wireless (bežični) internet i u zavisnosti od tehničkih mogućnosti i Vaših potreba nalazimo adekvatno rešenje za Vas.
© NiNet Company, Bulevar Nemanjića 25, TC Zona 3 lok. K6, 18000 Niš, Srbija, Tel./fax: +381 18 4155-055