Kontakt telefon +381 18 41.55.055
WiFi Tehnička podrška +381 65 941.00.00
En Sr

Naručite Thawte Wildcard SSL sertifikat

Korak 1 - Period
1 godina        (354.58 € po godini)
2 godine        (310.26 € po godini)
Korak 2 - CSR
Želim da generišem CSR.
Država:
Upustvo za korišćenje

CSR (Certificate Signing Request) je fajl neophodan za kreiranje SSL sertifikata. Možete generisati CSR za Vaš SSL sertifikat pomoću našeg alata. Potrebno je samo da pratite sledeće korake:

  1. Popunite polja tačnim informacijama. Za OV i EV sertifikate, koristite tačne podatke pod kojima je registrovana kompanija. Za DV, možete koristiti Vaše ime i prezime.

  2. Nakon što se generiše CSR, kopirajte ga i zalepite u Vašem tekst editoru (npr. Notepad) i snimite ga kao csr.txt - biće Vam potreban priloikom naručivanja SSL sertifikata.

  3. Drugi kod generisan ispod je Private Key, kopirajte i zalepite Private Key u Vašem tekst editoru (npr. Notepad) - potrebno je da ovaj fajl snimite na vašem web serveru prilikom instalacije sertifikata. Snimite ga i NEMOJTE ga davati nikom. Kasnije možete promeniti ime ovom fajlu ukoliko je neophodno.

Jednostavno zalepite Vaš CSR u formi ispod. Možda je potrebno da kontaktirate Vašeg webmastera/administratora/hosting provajdera da Vam da CSR ili mozete koristiti naš alat za generisanje CSR-s. Obavezno uključite ceo header i footer "BEGIN" i "END" linije kako su navedene. Ovo je primer kako bi Vaš CSR mogao da izgleda. Ukoliko zaštitite Vaš CSR pomoću passphrase, koristite samo alpha-numeričke karaktere, npr.: A, B, C, 1, 2, 3, jer može doći do greške. Takođe, nemojte koristiti International Phonetic Alphabet (IPA) karaktere/simbole; kao npr. č, ć. š, ђ, ч, ã, ë prilikom kreiranja CSR-a jer će doći do greške.

Generisani privatni ključ


            

Izaberite tip serverske platforme koji koristite da bi odredili u kom formatu je potrebno izdati SSL sertifikat. Ukoliko ne vidite Vaš server na listi, izaberite "Other" i kreiraće se SSL sertifikat u standardnom X.509 (PEM) formatu.

Potvrđujem da sam CSR i privatni ključ iskopirao i sačuvao!
Korak 3 - Administrativni i Tehnički kontakt

Administrativni kontakt

Država:
Region:

Tehnički kontakt

Država:
Region:
Korak 4 - Kompanija
Država:
Region:

Informacije koje su unete, pojaviće se u Vašem sertifikatu. Informacije moraju da se poklapaju sa originalnim registracionim podacima Vaše kompanije i sa ostalim dokumentima koje budete slali izdavaocu sertifikata prilikom validacije. Proverite vaše CSR detalje ponovo.


Ukoliko se informacije ne poklapaju sa podacima iz APR-a, može doći do odlaganja izavanja sertifikata. Sertifikaciono telo (CA) proverava podatke iz autorizovanih baza podataka (npr. vladine agancije).


Dun i Bradstreet broj (D-U-N-S® broj) nije nepohodan, ali može ubrzati Vaš zahtev.

© NiNet Company, Bulevar Nemanjića 25, TC Zona 3 lok. K6, 18000 Niš, Srbija, Tel./fax: +381 18 4155-055